ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΔΑΠ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 2024-'25

Στους χώρους λειτουργίας του ΚΔΑΠ πραγματοποιείται καθημερινά πρόγραμμα μελέτης και βοήθειας ώστε  να προετοιμασθούν τα παιδιά  με τον πιο ευχάριστο και αποτελεσματικό τρόπο στα μαθήματα της επόμενης ημέρας.

Ο υπεύθυνος δάσκαλος  επιμελείται την επίλυση αποριών και φροντίζει να δίνει τη σωστή κατεύθυνση ώστε κάθε μαθητής να ολοκληρώνει εύκολα τις υποχρεώσεις του. Γνωρίζοντας τη μαθησιακή ανάπτυξη κάθε μαθητή, υποστηρίζει την ατομική προσπάθειά του, αφιερώνοντας χρόνο ώστε να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

 

Συγκεκριμένα οι έμπειροι εκπαιδευτές μας επιβλέπουν τα παιδιά την ώρα που αυτά διαβάζουν και ετοιμάζουν τα καθήκοντα που έχουν για την  επόμενη ημέρα και επεμβαίνουν βοηθητικά  όταν αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Με τον τρόπο αυτό απαλλάσσουμε  τον γονέα από την ανάγκη του καθημερινού διαβάσματος, μέλημα το οποίο αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου εμείς.
Η ενισχυτική διδασκαλία γίνεται εξατομικευμένα ή σε ολιγομελή γκρούπ.

Ενισχυτική διδασκαλία

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε με cookies