ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΔΑΠ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 2024-'25

Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο αθλητισμός αποτελεί  πρωταρχικός παράγοντας για την σωστή ανάπτυξη και σωματική διάπλαση του παιδιού. Ειδικότερα η ενασχόληση με το άθλημα του μπάσκετ συμβάλει στην πνευματική υγεία των αγωνιζομένων και βεβαίως στην δημιουργία προϋποθέσεων για χαλάρωση από το διάβασμα, το φροντιστήριο και την καθημερινότητα.

Στις μέρες μας παρατηρούμε έλλειψη επικοινωνίας κυρίως στις μικρότερες ηλικίες, και σε αυτό φυσικά παίζει ρόλο η τεχνολογία. Τα παιδιά καταναλώνουν πολύ χρόνο σε υπολογιστές, κινητά, tablet και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον εθισμό των παιδιών με το internet. Mέσα από τον αθλητισμό, κυρίως από το μπάσκετ που αποτελεί ομαδικό άθλημα τα παιδιά έρχονται σε επαφή με άλλους αθλητές και έτσι βελτιώνεται η κοινωνικοποίηση τους.  Μέσα από τον ανταγωνισμό, την ομαδικότητα, την συνεργασία το παιδί μαθαίνει και αναπτύσσει έναν ισχυρό χαρακτήρα.

.

Μπάσκετ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε με cookies