ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΔΑΠ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 2024-'25

Ο χορός, σε συνδυασμό με τη ρυθμική σχέση ήχου και κίνησης, θεωρείται ως μία από τις αρχαιότερες μορφές έκφρασης των συναισθημάτων του ανθρώπου.

Η επίδραση του χορού στα παιδιά, είναι μια πολύ φυσική δραστηριότητα που τονώνει την αυτοπεποίθηση, ενισχύει τον αλληλοσεβασμό, την συνεργασία, καθώς και την πειθαρχία των παιδιών στις απαιτήσεις μιας ομαδικής ενασχόλησης. Με τη δημιουργία μιας χορευτικής συντροφιάς, τα παιδιά μαθαίνουν να λειτουργούν ως μέλη μιας ομάδας, να αναλαμβάνουν ρόλους, να αυτοσχεδιάζουν απελευθερώνοντας τα συναισθήματά τους, με απώτερο σκοπό την κοινωνικότητα και τη βελτίωση της προσωπικότητάς τους.

Το μάθημα του χορού είναι δομημένο με τρόπο ώστε τα παιδιά να βιώνουν και να αποτυπώνουν ταυτόχρονα στη μνήμη τους ασκήσεις και κινήσεις με διασκέδαση και ψυχαγωγία. Ο συνδυασμός χορευτικών παιχνιδιών, η εκμάθηση ακροβατικών και χορογραφιών συμπεριλαμβάνονται στο μάθημα του μοντέρνου χορού.

Σύγχρονο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε με cookies